Där innerstaden möter landet

PEAB

Bo granne med skogslivet, nära centrum och strand. Lägenheter och radhus i skön miljö med balkong eller uteplats. Drömläget i Vänersborgs nya stadsdel Holmängs Hage. 

 

Lantlig charm nära centrum 
I lugna omgivningar som präglas av grönska och närheten till vattnet, skapar vi Brf Ängen. Vårt tillskott i den nya stadsdelen Holmängs Hage består av 32 välkomnande bostadsrätter i trivsamma hus i 2-3 plan. Här kan du välja mellan både lägenheter och radhus! Att bo här innebär ett skönt vardagsliv med gångavstånd till Vänerns strandpromenad och badplats. Här bor du också med närhet till centrums butiker, kaféer och kommunikationer.

Välplanerade och yteffektiva lägenheter
Brf Ängen består av sex flerbostadshus och två radhuslängor. Lägenheterna erbjuds i storlek 2-3 rum och kök samt 4:or i etage - alla lika välplanerade och inbjudande. I våra lägenheter tas varje kvadratmeter till vara och vi ger dig hem med gott om förvaringsutrymmen i garderober, klädkammare och städskåp. Alla lägenheter har öppen planlösning och balkong eller uteplats. Bor du i markplan får du dess utom nyttja den lilla gräsytan nedanför din uteplats. För dig som söker något större erbjuder våra fyror ett bekvämt boende i etage med generösa hörnbalkonger i den eftertraktade södersolen! Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ett hem med sobra och ljusa materialval. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom ugn och micro i högskåp. Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till alla lägenheter ingår ett kallförråd på gården.

Familjevänliga radhus
Våra radhuslägenheter erbjuder ett trivsamt boende i två plan med sociala ytor på entréplan och sovrummen avskilt på ovanvåningen. Här bor du med 5 rum och kök fördelade på 110 kvm med dubbla badrum, båda med dusch. Ett av badrummen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket har bra arbetsytor, ugn och mikro i tacksam arbetshöjd och ett litet barhäng som angränsar till vardagsrummet. På baksidan finns en väl tilltaget trädäck i söderläge och på övre plan en fransk balkong. Bara att plocka fram utemöblerna och njuta!

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. 

Säljstart 6 oktober!
Välkommen på säljpremiären på Quality Hotel kl 11:00. På plats möter du oss från Peab och våra mäklare. Hoppas att vi ses!

Läs mer om de välplanerade bostadsrätterna vi bygger på Holmängs Hage och anmäl dig till säljpremiären.   

Kontakt

Sandra Nordenstam

 

0733-37 13 70

sandra.nordenstam@peab.se 

Upplåtelseform: Bostadsrätt 

Boendeform: lägenheter + radhus

Våningar: 1-3 våningar

Antal hem: 32

Antal rum: 2-5

Boendeyta: 54-110 kvm

Status: Kommande 

Inflyttning: Prel. från sommaren 2021