Där innerstaden möter landet
30-Nov-18

På Holmängs Hage i Vänersborg ska BoKlok bygga ytterligare 40 lägenheter, efter succén med första etappen i området. Fokus blir på lägenheter i mindre storlekar, eftersom efterfrågan var störst på dessa i förra omgången. Försäljningen kommer att starta i början av 2019 och beräknad inflyttning i de nya lägenheterna kommer att ske under vintern 2019/2020.

Lägenheterna kommer att ha ett, två eller tre rum med en yta på 31, 55 respektive 72 kvm. Alla bostäderna byggs som byggs som bostadsrätter.

- Vi är väldigt glada att nu bygga ännu mer i Holmängs Hage. Vi håller just nu på att färdigställa ett annat kvarter här och eftersom efterfrågan var så stor efter de lägenheterna, känns det kul att nu kunna erbjuda fler kloka hem här i Vänersborg, säger Karin Svensson, projektledare på BoKlok.

Bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning, vilket innebär att en turordningslista kommer att upprättas vid försäljningsstarten och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

Det nya kvarteret, BoKlok Orangeriet, kommer att byggas på Holmängs Hage, en ny stadsdel som byggs på Holmängen i utkanten av Vänersborg. Staden är endast ett stenkast bort samtidigt som naturen och vattnet är runt knuten med Göta Älv, Ekopark Halle-Hunneberg och Kyrkängens koloniområde. Här finns också mataffär, skola och kommunikationer på gångavstånd. Till Trollhättan tar det 20 minuter med bil och Göteborg nås på en timme. 

Läs mer och anmäl intresse på boklok.se/orangeriet.