Där innerstaden möter landet

BoKlok

BoKlok är Skanska och IKEA tillsammans. Skanska med sin gedigna erfarenhet inom bostadsutveckling och bostadsbyggande, och IKEA med sin gedigna efterenhet inom inredning och möbelproduktion. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris, för alla. Och nu är det dags för Holmängs Hage.

Våra hem passar visionen och miljöprofilen på Holmängs Hage eftersom vi väljer material som håller över tid, vi bygger i trä som är det mest klimatneutrala byggmaterialet, vi bygger en stor del av lägenheterna inomhus - vilket minskar risken för väderskador, och vi vet hur mycket material som går åt till att bygga eftersom vi gör samma sak om och om igen. Men kanske viktigast av allt: Vi bygger inga onödiga kvadratmeter. Vi skapar trivselytor, inte skrytytor.

Utomhus skapar vi gröna ytor med gräsmattor, häckar och träd - och vi väljer grusgångar framför asfalt. Allt för att skapa ytor anpassade för gemenskap och trivsel mellan er grannar.

Inuti är lägenheterna välplanerade och ljusa. Stora fönster, extra högt till tak och balkong som hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Lägenheterna har garderober, köks- och badrumsinredning från IKEA, såklart. Vi kallar våra lägenheter kvadratsmarta och det innebär att vi tar tillvara på varje kvadratmeter som finns.

Första etappen BoKlok Landeriet med, tvåor, treor och fyror säljstartades under våren 2018 och är nästan slutsålt. Det finns endast några få fyror kvar läs mer och anmäl ditt intresse på boklok.se/landeriet.

För att fler i Vänersborg ska kunna bo klokt kommer vi nu tillbaka med en andra etapp! Här fokuserar vi på de mindre längeheterna och planerar att bygga ettor, tvåor och treor. Projektet säljstartas i januari 2019. Läs mer och anmäl ditt intresse på boklok.se/orangeriet

 

Kontakt

Ove Lundqvist

 

010-4492090

ove.lundqvist@boklok.se

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Boendeform: Flerbostadshus

Våningar:  2 + 4 + 4

Antal hem: 40

Antal rum: 1-3

Boendeyta: 31-72 kvm

Status: Försäljning startar januari 2019

Inflyttning: Årsskiftet 2019/2020